Termékeink

Vehrdesign márkanév alatt, új női divattáska kollekciót kínálunk.

Vehrdesign táskák

Valódi bőrök

Vehrdesign® márkanév alatt készített igényes táskáink egyik alapanyaga a valódi bőr.

A bőrt különféle eljárások sorozatának vetik alá, amíg megfelelő táskaalapanyag válik belőle. Megfelelően kiképezve tartós és esztétikus. Szeretjük a tapintását, a hajlékonyságát, értékeljük, hogy „lélegzik”, vagyis felszívja és átengedi a nedvességet.

Dolgozunk marha, ló, sertés, kecske és juh bőrökkel. Bőséges színválaszték áll a rendelkezésre a bőr nagykereskedelmi üzletekben. A táskák fő részei vastagabb marha vagy sertésbőrből a díszítések vékonyabb bőrökből készülhetnek.

1948-ban államosították a háború után megmaradt magyar bőrgyárakat, amelyek egységes irányítását 1963-tól a Budapesti Bőripari Vállalat végezte.

A rendszerváltást követően a szovjet piac megszűnésével, majd az olcsó távolkeleti cipők, táskák és egyéb fogyasztási cikkek importjának megjelenésével a megmaradt könnyűipari vállalkozások sorsa is megpecsételődött.

A kereskedelemben jórészt távolkeleti eredetű termékeket lehet vásárolni, így üdítő kivétel néhány kis magyar gyártó piaci megjelenése. Ezért hoztuk létre Vehrdesign® márkanéven új termékcsaládunkat.

Textil és műbőrök

A Vehrdesign®, táskákat irizáló, csillogó, márványos, steppelt, lakkbőrből, szőrhatású vagy virágmintás bőrutánzatokból is készíthetjük. A különleges struktúrák teret adnak bármely bőrdíszműves, vagy designer fantáziájának. A Vehrdesign®, variációk határtalanok, a végeredmény csak a tervezőn múlik…!

A Vehrdesign®, Arany, ezüst, bronz és barnás árnyalatok, és a különleges színek dominálnak a jelenlegi trendekben, ahol az alap textilbőrök kiváló kombinációs lehetőségeket biztosítanak az elrugaszkodottabb, átlagostól eltérő dizájnok mellé.

A Vehrdesign®, textilbőr anyagok könnyen tisztíthatóak. Legegyszerűbben ablaktisztítóval, vagy nedves ruhával távolíthatóak el a szennyeződések. Permetezzük le a felületet és töröljük át egy puha ruhával, vagy papírkendővel. Ha végeztünk töröljük át a felületet nedves ruhával, majd töröljük szárazra. Így elkerülhető, hogy a felület foltosodjon.

Ma már az igazán jó műbőr anyaga megtévesztésig hasonlít a valódi jó minőségű bőrre. A különböző műbőr méteráruink a legújabb design trendek által létre hívott igényeknek megfelelő termékeket kínálunk vásárlóink számára.

A divattervezők is dicsérik a műbőr előnyös tulajdonságait. Könnyebben kezelhető, mint az eredeti bőr, mert nagy tekercsekben gyártják, a minősége is elfogadható. Ezeknek a termékeknek a kidolgozása és elkészítésének minősége megegyeznek a bőrből készített női váll, kézi, oldal stb. táskákéval. A különbség az árban jelentkezik, hiszen ezek a termékek olcsóbbak a bőrtáskáknál